zwani.com myspace graphic comments
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νεας Πολιτείας ιδρύθηκε το 2006 από ανθρώπους με πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους. Η πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων αποτέλεσε το κίνητρο για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθεια όλων των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των κατοίκων της Νέας Πολιτείας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα ώστε ο Σύλλογος να έχει αναπτύξει μια πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου είναι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008 στις αρχές Μαίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

 Συμμετοχή του τμήματος Νέων του Συλλόγου μας στην Εκδήλωση ''ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2012''

  Σήμερα, το τμήμα Νέων του Συλλόγου μας παρουσίασε  χορούς από την Κρήτη,  στα «ΗΛΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΑ 2012» στον αύλειο χώρο του 3ου και 4ου Γυμνασίου του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

 

Περίπου στις 19:30  συγκεντρώθηκαν μαζί με τμήματα άλλων Συλλόγων στον αύλειο χώρο του 10ου και 17ου δημοτικού σχολείου επί της οδού Ιθάκης στον Εύοσμο .

Από τον τόπο συγκέντρωσης  ξεκίνησαν, χορεύοντας στους δρόμους, με κατεύθυνση προς τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης , όπου  παρουσίασαν όλα τα τμήματα μαζί 3(τρείς) χορούς και στη συνέχεια από την Δημητρίου-Καραολή  συνέχισαν την παρέλαση για να καταλήξουν στον αύλειο χώρο του 3ου και 4ου Γυμνασίου Ευόσμου όπου και  ξεκίνησε η εκδήλωση.



Το χορευτικό μας, συνόδεψε με την λύρα του ο Γιώργος Σφακιανάκης και με λαούτο ο Γιώργος Αλεφαντινός!