zwani.com myspace graphic comments
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατοίκων Νεας Πολιτείας ιδρύθηκε το 2006 από ανθρώπους με πολύ μεράκι και αγάπη για τον τόπο τους. Η πρωτοβουλία αυτών των ανθρώπων αποτέλεσε το κίνητρο για την αδιάκοπη και συνεχή προσπάθεια όλων των Διοικητικών Συμβουλίων αλλά και των κατοίκων της Νέας Πολιτείας από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα ώστε ο Σύλλογος να έχει αναπτύξει μια πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα. Κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου είναι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2008 στις αρχές Μαίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012







Το Δ.Σ του Συλλόγου Κατοίκων Νέας Πολιτείας συγχαίρει και ευχαριστεί όλα τα μέλη του συλλόγου που συντέλεσαν ώστε να πραγματοποιηθεί το 5ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ. Περισσότερα από 35 μέλη μας , εργάστηκαν με κέφι και μεράκι αφιερώνοντας τον ελεύθερο αλλά και πολλές φορές τον οικογενειακό και επαγγελματικό τους χρόνο.
Φέτος επρεπε να ξεπερασουμε και αρκετες δυσκολιες απο αστάθμητους παράγοντες και τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!
Επίσης θα πρέπει να επισημάνουμε την συνεργασία με όλους τους διευθυντές των σχολείων του Ευόσμου αλλά και την συμμετοχή των 200 παιδιών του συλλόγου μας στην θεματική ενότητα «Ελλήνων παράδοση»
ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ από την ομπρέλα του πολιτισμού παρόντες σ´ ένα φαντασμαγορικό ομαδικό χορό πιασμένοι χέρι - χέρι χορευτές διάφορων συλλόγων, διαφορετικής καταγωγής ,διαφορετικής ηλικίας , διαφορετικής πολιτισμικής χροιάς ,όλοι μαζί , όλοι ίσοι μα και συγχρόνως διαφορετικοί χορεύοντας σ’ έναν κοινό σκοπό.
Βασιζόμαστε πάντα στο μεράκι και στον ενθουσιασμό των ανθρώπων εκείνων που εξαντλούν τον χρόνο τους στην ανάδειξη της παράδοσης και του πολιτισμού μας , έτσι ευχαριστούμε ιδιαίτερα τα Δ.Σ ,τα μέλη και τους χορευτές όλων των Συλλόγων και Φορέων που μας τίμησαν αποδεχόμενοι την πρόσκληση μας και συμμετείχαν στο Φεστιβάλ με τα τμήματα τους αλλά και με τα περίπτερα τους και τέλος ευχαριστούμε το Δήμαρχο Ευόσμου, τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε. τους Αντιδημάρχους, εντεταλμένους Δημοτικούς συμβούλους και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους.
Eυχαριστίες τέλος οφείλουμε σε όλους εσάς που με την παρουσία σας κάθε χρόνο ενδυναμώνετε την πεποίθηση μας ότι αυτός ο θεσμός έχει εδραιωθεί πλέον και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Πολιτιστικά Δρώμενα σε όλη την Ελλάδα!!!

Τμήμα Παραδοσιακών χορών ενηλίκων του Συλλόγου μας με χορούς από την Μακεδονία!
 
Τμήμα Παραδοσιακών χορών Νέων του Συλλόγου μας με χορούς από την Κρήτη!
 
Β΄ και Γ΄ Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας με χορούς από την Θράκη!
  


 Α΄ Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας με χορούς από την Ήπειρο!